Tryghed - Kvalitet - Effektivitet

  • Arne J.

Eksport til Kina

FocusChina er din indgang til det kinesiske marked - vi skaber et professionelt miljø for et udbytterigt samarbejde på tværs af dansk og kinesisk erhvervsliv.
 
Som specialister i eksport af produkter og viden til Kina samt en dyb indsigt i det kinesiske marked, har dine eksportdrømme de bedste forudsætninger for en succesfuld implementering.
 
Kinas befolkning efterspørger i stigende grad kvalitetsprodukter og viden fra udlandet. De har især vendt blikket mod Danmark for at samle inspiration og for at lære noget om, hvordan vi håndterer socialfaglige områder og problematikker, særligt ældrepleje og pædagogik. Der er stor efterspørgsel på luksusprodukter, hvilket inkluderer alt fra dansk modermælkserstatning til lækre kvalitetsmøbler.
 
Har du en drøm om at eksportere til Kina? Så lad os hjælpe dig med at komme ind på et af de hurtigst voksende markeder i verden.
 
Hvorfor bruge os?
 
Helt konkret fungerer FocusChina som et kommunikationsled mellem kinesiske og danske institutioner og private virksomheder, der ønsker at udveksle og eksportere viden eller produkter til Kina. Vores solide netværk i Kina og kendskab til kinesiske forretningsmetoder er med til at skabe grobund for gensidig succes.
 
Klik på Dansk Velfærd, hvor du kan læse eksempler på danske eksportprojekter til Kina, hvor FocusChina indgår som konsulent og som en af de primære drivkræfter bag projekterne.
 
Har du et produkt, som du ønsker at introducere på det kinesiske marked? Klik på Danske Kvalitetsprodukter og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Ekstra ydelser