Tryghed - Kvalitet - Effektivitet

  • Kindergarten

Praktik i en børnehave 

FocusChina er stolte af at sende eventyrlystne studerende og unge fra Danmark til Kina på udlandspraktik to gange om året. Programmet er non-profit og et bidrag til dansk-kinesisk kultur- og vidensudveksling, i form af udveksling mellem kinesiske børnehaver og danske pædagogiske institutioner.

Rosey Children Centre (RCC) er vores primære samarbejdspartner i Kina, og vi har sammen haft fornøjelsen af at sende mange hundrede studerende af sted. RCC har 23 moderne børneinstitutioner i Changzhou, der ligger nær Shanghai i det sydlige Kina. Programmet giver de studerende og unge nem adgang til at få et unikt indblik i kinesisk kultur gennem en hverdag sammen med lokale kollegaer og børn. 

Vi kan garantere, at du som praktikant vil blive vel modtaget, og at der venter dig et trygt ophold med gode bolig- og arbejdsforhold i optimale rammer. Vi har flere kontaktpersoner i byen, der hjælper med at løse eventuelle praktiske udfordringer. Ydermere har du en dansk livline, der står standby til at besvare store og små spørgsmål op til og under opholdet. 

En stor fordel for praktikanterne er, at praktikopholdet er støttet økonomisk af den kinesiske regering, hvilket gør at vi kan tilbyde dem at komme til udlandet og få et uforglemmeligt ophold uden at blive alt for økonomisk udfordret.

Vi går meget op i at have tæt kontakt med vores praktikanter. Kontakt os derfor på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og bliv venner med os på RCC CHINA på Facebook, hvor du kan lade dig inspirere af tidligere og nuværende praktikanters erfaringer.

 

rr

Rosey har lagt navn til projektet

 

Livet som praktikant i Kina

 Se flere videoer under vores børnehaver.

 

Vores dygtige praktikanter fra efteråret 2014 har skrevet og lagt billeder ind af hverdagen som studerende i Kina.

Læs og se billeder her: MadeinDenmark

madeindenmark
Bliv venner med os på Facebook! Her kan du spørge om store og små spørgsmål omkring praktik i Kina i chatten. Klik her: Rcc China rcc

Like os også på Facebook: Rosey Children Centre 11041823 758206330942718 8013929746265523879 n