Skip to main content

Om JAZZ5

Hvem er vi

En fusion mellem to verdener

Jazz5 er kulminationen af en rejse mellem kulturer, historien om at kombinere de bedste aspekter fra forskellige dele af verden, og formålet om at øge trivslen i de danske hjem, velvære og velbefindende.


Virksomheden er grundlagt af Alice Arge, som er født i Kina, vokset op i Japan og har været dansk boer i mere end 25 år. Navnet Jazz5 er baseret på vores team af 5 eksperter, og at Alice forbinder god jazz med nydelse, ligesom visionen for produkterne er at skabe ren nydelse og velvære i de danske hjem. 

Det danske klima

Vores velisolerede boliger og opvarmning på grund af det kolde klima betyder, at luften i vores hjem er enormt tør. Alice oplevede i de sidste 25 år at døje med tørre øjne, træthed, og tør hud/slimhinder. I de følgende år rejste hun meget mellem Danmark og Kina, og opdagede ganske tydeligt, hvordan hendes ubehag forduftede i Kina og dukkede op, så snart hun vendte tilbage til Danmark. 

Siden denne opdagelse har Alice forsøgt sig med luftfugtere i mange afskygninger i hendes hjem. Hun har opbygget en viden om, hvilke produkter der:

  • Virker bedst i det danske klima.

  • Er brugervenlige og programmerbare.

  • Har kvaliteten til at yde betydelig forskel luften i selv større rum.

Forretningskvinde sætter i værk

Alice kommer ud af en familie af iværksættere, og hun har selv drevet professionel importvirksomhed siden 2004 i Danmark. Dét iværksætter-gen betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. Hun har nu besluttet at udnytte sin erfaring med import og et betydeligt netværk i Japan (hvor det at have løsninger i sit hjem til at hjælpe med komfort er veletableret) til at gøre de stilrene, funktionelle luftfugtere lettilgængelige i de danske hjem og klima. Jazz5 teamet har udviklet et produkt, der kombinerer luftfugtere af høj japansk kvalitet med et design, som er skræddersyet det skandinaviske hjem.
Jazz5 handler om at skabe det behageligste, nydeligste indeklima og velvære for danskere uden at gå på kompromis på dansk design.