Skip to main content

HVEM ER VI

Hvem er vi

FocusChina

FocusChinas logo ”桥” er det kinesiske tegn for ”bro” for at signalere, at vores danske og kinesiske kunder ofte benytter os som bro mellem hinandens markeder. FocusChina er en dansk-kinesisk konsulent- og handelsvirksomhed, der siden etableringen i Aarhus har hjulpet mange kunder med at styrke deres samhandel med Kina. Firmaet startede allerede med aktiviteter i 2003 og blev registreret i 2008. Alle vores medarbejdere taler, læser og skriver dansk, engelsk og kinesisk. 

Kundeansvarlig i Danmark

Alice Zhu Arge

Vores direktør, Alice Zhu, er FocusChina’s ansigt udadtil og står for den løbende kontakt med store erhvervskunder. Alice kom til Danmark i 1994 og har giftet sig ind i den danske Arge familie. Hun har over 20 års erfaring indenfor områderne marketing og drift. Heraf følger en stor indsigt i både danske og kinesiske forretningsforhold, der har udmøntet sig i et et omfattende kinesisk-dansk netværk.

Uddannelser:
Bestyrrelses-grunduddannelse: Århus Erhvervsakademi
Mini-MBA

Markedsføringsøkonom: Århus Erhvervsakademi
International Business: Kina

Kontakt Alice: alice@focuschina.dk
Tlf: 31776618

Ansvarlig i Kina

David Andersen

David Andersen har ansvar for FocusChinas kontor i Kina. David er født og opvokset i Danmark og uddannet i International Business fra Copenhagen Business School. Men på grund af sin familiebaggrund kender han Kina særdeles godt.

Uddannelser: 
Master’s degree: CEMS – The Global Alliance in Management Education 
MSc in Economics and Business Administration, Finance and Strategic management: Copenhagen Business School
Master’s degree: The Hong Kong University of Science and Technology

Kontakt David: info@focuschina.dk