FORRETNINGSREJSER

FocusChina skræddersyer firmarejser til Kina efter kundens eget ønske og behov. I de seneste 12 år har vi stået for forretningsrejser for bl.a. Dansk Håndværk, Lenovo og VIA University College. Historisk set har det inkluderet turer til Shanghai, Beijing, Shenzhen, Hong Kong/Macau, Hangzhou samt Changzhou og andre byer.

Vi står for alt det praktiske der er involveret i processen fra starten til slutningen af rejsen. Der bliver sørget for visum, fly, forsikring, transport, overnatninger, forplejninger, samt måltider. Vi guider under hele turen og står for oversættelse mellem eventuelle forhandlingspartnere og jer samt øvrige relationer, der måtte dukke op undervejs. Nogle af de kernearrangementer som vi tilbyder er besøg til kendte, danske og kinesiske virksomheder. Vi arrangerer også udflugter til kinesiske fabrikker, hvor man kan få et førstehåndsindtryk af hvordan varer bliver produceret.

Ud fra vores erfaring har vi efterhånden dannet en forståelse for at vores kunder sætter pris på at opleve den kulturelle side af Kina efter at alle strabadserne ved det professionelle arbejde er overstået. Derfor inkluderer vi også (sideløbende) turer til top- attraktioner. Her kan der være tale om alt fra antikke, traditionelle seværdigheder til mere moderne, pop-kulturelle seværdigheder, alt efter hvad man er til.

tilmeld dig nyhedsbrevet her

TLF: +45 25 78 66 18, INFO@FOCUSCHINA.DK

error: Content is protected !!