STUDIEOPHOLD I EN BØRNEHAVE

INFORMATION

Alle vores tilknyttede børnehaver er af moderne stand og med børn og forældre, der har økonomisk overskud. Du kommer til at arbejde med børn i alderen 3-6 år. I Kina er det normalt, at børnehaver omtales som skoler, og strukturen i de kinesiske børnehaver minder også meget om de første skoletrin i de danske folkeskoler. På samme måde, omtales kinesiske pædagoger – oftest kvinder i 20’erne – også som lærere (laoshi).

Institutionerne er opdelt i bund-, midt- og topklasser med en klassekvotient på 20-28 børn. Den normale standard er, at der til hver klasse er tilknyttet to lærere og en assistent. Du vil opleve, at dine kinesiske kollegaer er meget interesserede i dine kompetencer, og du vil få frie tøjler til selv at præge din hverdag. Din rolle vil i praksis bestå i at undervise børnene i begynderengelsk, lege samt indgå i og bidrage til andre undervisningsforløb.

Arbejdstiden er: mandag-fredag, kl. 8-16/16.30. Pause kl. 12-14.

Børnehaverne ligger i byen Changzhou ca. 160 km fra Shanghai i det østlige Kina. Changzhou kommune består af ca. 5 millioner indbyggere, og heraf bor ca. 1 million i selve byen. Det er en international by med topmoderne togforbindelser, og man kan bl.a. komme direkte til Shanghai på en time. Ydermere er der tog- og motorvejsforbindelser til hele Kina samt flyforbindelser til Beijing, Canton, Chongqing m.v. Kulturelt og historisk byder byen bl.a. på en stor åben park, et rigt udeliv, Tianning Templet og en dinosaurpark.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

TLF: +45 31 77 66 18, INFO@FOCUSCHINA.DK