Skip to main content
[widgetkit id=”1″]

PÆDAGOGSTUDERENDE

SPÆNDENDE PRAKTIK

Ønsker du en spændende praktik i udlandet på din vej til at blive pædagog? Vil du have indblik i en anderledes kultur og udvikle dine kommunikative kompetencer? Ønsker du at booste dit CV? Så er et praktikophold med FocusChina og RCC noget for dig.

Under dit praktikophold træner du din evne til at formidle din faglige viden på et fremmedsprog. Du vil være i tæt kontakt med din kinesiske engelsk-talende vejleder, som har en anderledes faglig baggrund, og det vil derfor være nødvendigt at forklare og eksperimentere med en kombination af faglige, kommunikative og kulturelle redskaber.

Arbejdet er ulønnet, men du vil være SU berettiget i semesteret og der er gode muligheder for en sund økonomi, mens du er afsted, da kost (kun på jobbet), logi samt din flybillet tur-retur m.v. er dækket af programmet. Et af RCCs formål er at medvirke til at udvikle den studerendes læringsproces. Det gør vi ved at skabe et læringsmiljø, hvor der er tid til fordybelse samt ved at facilitere nye og anderledes, kreative og innovative måder at udvikle din pædagogiske praksis på. RCC-programmet tilbyder desuden én gang om ugen gratis kinesisk undervisning til interesserede.

Hvad skal vi bruge fra dig?

  • En kort motiveret ansøgning (inkluder bevæggrunden for, at du ønsker et praktikophold i Kina).
  • Inkluder i ansøgningen navnet på den uddannelsesinstitution, hvor du studerer samt kontaktinformation på din vejleder.
  • Ønsket praktikperiode
  • CV
  • Billede af dig selv
  • Ren straffeattest

Vi glæder os til at høre fra dig!